perjantai 3. heinäkuuta 2015

Asian vierestä: Rikkaruohokeitto

Näin pienessä myymälässä erittäin epämääräisiä pussikeittoja ja pakkohan sellaista oli sitten maistaa. Makuvaihtoehtoja oli muutama mutta päädyin villivihanneskeittoon koska ... No lol. Katsohan tätä aineslistaa:

Ainekset: Ohratärkkelys, sipuli, nokkonen, vuohenputki, porkkana, ruohosipuli ja voikukka.

Valmistus: Mittaa kattilaan 7 dl kylmää vettä, lisää keittoainekset ja liemikuutio. Sekoita ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Lisää 2dl kermaa ja kuumenna. Tarkista maku ja lisää mausteita mielesi mukaan.

Soijakastike paransi makua muttei väriä.

Tuomio: Kyllä tätä syödä pystyi kunhan laittoi tarpeeksi paksua kermaa mutta ei tätä ikinä mieli tekisi. Maku oli epämääräisen ruohoinen ja sitkeämmät ja kuidukkaammat rikkaruohot tekivät suutuntuman epämiellyttäväksi.

2 kommenttia:

  1. Eräs Eksentrisistä Tädeistäsi3. tammikuuta 2016 klo 17.13

    Jos tekisi vastaavista ihan arkisesti itse kerätyistä ja/tai mahdollisesti kaupasta ostetuista kasveista sauvasekoittimella hienonnettua soppaa, tulisi varmaan ihan hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä ole voikukasta tai vuohenputkesta ikinä onnistunut tekemään mitään muuta kuin juuri ja juuri syömäkelpoista safkaa eli ei nyt hirveän paljon parempaa kuin tämä. Mutta nokkosesta tulee kyllä ihan hyvää murkinaa sinä kohtuulyhyenä aikana jona on nuoria nokkosia.

      Poista